Beoordelingen van Ume Breda

Recente recensies van Ume Breda

5 sterren na 74 reviews

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Helaas een mindere ronde dan dat wij gewend zijn. De zalm smaakte erg naar vis , en de tonijn helaas ook. Hopen dat de volgende x beter is.

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Super weer! Hoop dat jullie snel weer open kunnen.

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke gerechten en veel opties!

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijk personeel! De sushi was erg lekker. 5 sterren waard!

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was prima, maar van de bestelling een paar sushi's niet ontvangen.

, 22-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten van Ume is altijd lekker. Het bezorgen is prima, maar we verheugen ons op het eten in het restaurant.

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Snelle levering. Prijs kwalitiet wat duur tov als je daar gaat eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi.. kwaliteit uitstekend. Service uitstekend.. top tent

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Top als altijd!

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en makkelijk te bestellen en af te halen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed verwen spullen en bij foutje wordt het goed opgepakt en hersteld

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super lekker! Hopelijk snel weer een keer bij jullie binnen eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch !! Heerlijk genoten van het eten !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede prijs-kwaliteitverhouding. Lekker eten. Vriendelijke medewerkers, behulpzaam.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, blijft de lekkerste sushi van Breda ❤️

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Keurig op tijd stond alles gereed. Lekker gegeten!

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend! Beste in de stad

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het grootste deel was niet vers! de 8 handroll was niet goed te eten omdat de zeewier bladen taai en zacht waren.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit, op tijd klaar. Parkeren voor afhalen zou beter mogen.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker!

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en lekker eten.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, netjes en op tijd bezorgd.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

M'n favoriete restaurant! Super lekker gegeten.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi, uitstekend afhaalgerecht!

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Enige minpuntje zelf stokjes moeten kopen ipv dat het er gewoon bij zit. Toch voor 50 euro aan sushi besteld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi met liefde en kunde bereid. Dat proef je echt. De restaurant kwaliteit van een japanse chef en dat nu ook thuis omdat je kunt afhalen. mmmmm echt een aanrader.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heeeerlijk

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd. Goede kwaliteit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed en snel bereid

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi was prima echter veel en veel te lang moeten wachten bij afhalen van de maaltijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer erg lekker en goed en netjes verpakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tijdens de online bestelling kon ik aangeven dat ik het om 18.30u wilde laten bezorgen. Toen ik de bestelling had gedaan, kwam er eeen bericht op de mail dat het rond 19.00u bezorgd zou worden. Helaas was het er om 19.30u nog niet. Toen contact opgenomen en toen pas werd er iemand gestuurd om te bezorgen. Uiteindelijk was het er om 19.50u. Helaas was de sushi helemaal naar een kant geschoven dus het zag er niet mooi meer uit.. De smaak vd sushi was goed. Zeewier was wel wat taai. De kipschnitzel had weinig smaak. Helaas waren we dus niet zo enthousiast.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Na al drie kwartier gewacht te hebben (bestelling had al ruim halfuur klaar moetem zijn), werd ik nog niet geholpen. Wij stond allemaal (3 pers.) te wachten, zonder dat er iemand naar ons toe kwam om uitleg te geven, want dat er chaos was, kwamen we al snel achter. Na die tijd wachten, kwamen ze zeggen dat de sushi langer duurde, omdat er sushi rijst bijgemaakt moest worden. Als ze dat eerder hadden laten weten, had ik eerder conclusies kunnen trekken. Kon wel gemakkelijk annuleren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld voor 18.30, mail ontvangen dat het 18.45 besteld gaat worden , 19.15: nog niks ontvangen. Gebeld, reactie gekregen dat het druk was (niet mijn probleem), wilde annuleren en dat kon nog (dus bestelling moest nog voorbereid worden!) nu hopen dat ze sneller zijn met terugstorten. Geen idee hoe het smaakt en dat zal zo blijven!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben geweldig genoten. Heerlijk gegeten, keurig verzorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde twee uur voordat de bestelling aan de deur was. Sushi was prima, maar niet de beste die we ooit op hebben.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stond nog niet klaar op afgesproken tijdstip van ophalen want de bon was vergeten op te hangen. Vandaag vielen de sushi rollen steeds uit elkaar, in tegenstelling van wat ik van jullie gewend ben. Ook hadden sommige stukken maki nauwelijks een rijstrand eromheen zitten op bepaalde delen. Dit is denk ik ook de reden van het uit elkaar vallen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed bestelsysteem. Het stond op tijd klaar. Goed verpakt/makkelijk mee te nemen. Én ... we hebben heerlijk gegeten!!! Hopen dat jullie snel weer open mogen 👌🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Vers eten. Goede kwaliteit. Redelijk prijzen, goede porties.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker zoals altijd. Beste sushi wat ons betreft in Breda en het flesje prosecco erbij is helemaal top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles goed verpakt zodat de warme gerechten bij thuiskomst nog steeds goed warm zijn. Heerlijk gegeten en voor herhaling vatbaar.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en snel, zeker een aanrader!

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Matig, gerechten te ver gegaard, yakitori smakeloos

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, goede kwaliteit en bezorging exact op de minuut af op de afgesproken tijd.

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Iedereen was weer tevreden,bedanjt en tot de volgende

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Sushi Ever!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker, helaas alleen de chopsticks vergeten erbij te leveren

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk genoten zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer TOP,dank je wel Tot de volgende

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit van het eten is goed, alleen voor de tweede keer op een rij een tijdsbestek aangegeven voor afhalen. Beide keren 20 minuten moeten wachten tot na het tijdsbestek. Waarvoor gebruik je dan een tijdsbestek?

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Veel te lekker!

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi en veel keuze 🍥 🍤 🍣. Netjes verzorgd op een mooie schaal, die je zo op tafel kunt zetten. Wij vinden het een feestje als we dit weer gaan eten. Mmm genieten met volle teugen! 😃

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd super lekker!!!!

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk. Precies op tijd klaar en vriendelijk te woord gestaan.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en goede kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit was heel goed, helaas 1 sushi niet gekregen (Masago gunkan) en mijn bestelling was ruim 40 min na afgesproken afhaaltijd klaar.

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker snel en ootijd

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Eenvoudig online besteld, stond netjes klaar bij aankomst. Netjes verpakt en super lekker.

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch restaurant, goede porties en formaten en heel divers altijd smakelijk eten.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk! Heel vers, zeer smakelijk. Alles goed. We hebben genoten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling geplaatst, daarna af gaan halen, was iets te vroeg, was verder geen probleem. Bestelling meegenomen en 's avonds lekker sushi op. Alles zat er verder bij geleverd.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd weer een feestje om bij Ume te zijn en in deze tijden Ume bij je thuis te hebben. Lekkere sushi's en maki's om iedere keer weer naar uit te kijken!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.